P-Vakt utbildning

Transfer, Stockholm

Vill du arbeta som parkeringsvakt på kommunal mark med trafiksäkerhet och service i fokus? Transfer erbjuder dig en värdefull utbildning inom offentligrättslig parkeringsövervakning. Vi erbjuder dig en chans till ett stimulerande och meningsfullt yrke med stora utvecklingsmöjligheter. Efter genomförd utbildning med godkänt resultat är du behörig att du söka anställning inom säkerhetsbranschen, en sektor som växer och där du är med och bidrar till ett bättre samhälle. Det finns färdiga intervjutillfällen efter godkänd utbildning, för blivande anställning. Utbildningsbeviset gäller i samtliga kommuner i Sverige.

För att vara aktuell behöver du:

- Vara 20 år fyllda
- Vara laglydig, ostraffad och drogfri
- Gymnasiekompetens eller motsvarande Komvux
- God svenska i tal och skrift
- För ökad anställningsbarhet så bör du ha ett betyg i Svenska som är lägst E.

Saknar du giltigt betyg så kan Transfer erbjuda ett språktest för att säkerställa Länsstyrelsens språkkrav. Deltagaren behöver inte inneha svenskt medborgarskap.

Kurspris: 350 kr/ mån**
**Med avbetalning under 60 månader
Nästa kursstart: 26/08 -2019

Genomsnittslönen för en offentligrättslig parkeringsvakt 2019 är 27 697 - 28 451 kr. Lönetillägg förekommer.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
5
Vad gör du idag?