Entreprenörsdriven Digital Marknadschef

Renevatio AB, Stockholm

Renevatio är ett mindre investmentbolag med aktiva investeringar i bolag i ett olika branscher, gemensamt för alla är att de växer snabbt. Vi är aktiva investerare som hjälper bolagen med ett flertal övergripande tjänster och nu söker vi dig med talang för att ta vår digitala marknadsföring till nya höjder. Exempel på branscher där du kommer att jobba är fastighetsförmedling, golf och onlineförsäljning, totalt sett är vi ca 100 anställda.

Rollen: Vi söker dig som är engagerad och talangfull digital marknadsförare. Du kan sätta dig in i olika branscher och på det sättet förstå det utmaningar våra bolag står inför. Målet är att du med ett strategiskt arbete hjälper våra bolag att optimera sin synlighet för att nå deras mål. Hos oss både får och bör du ta ett stort eget ansvar för att driva ditt område framåt. Det är ett måste att du tycker om att arbeta i ett mindre bolag där det händer mycket. Vi är precis i uppstarten för att starta upp vår marknadsavdelning och du kommer att axla rollen som ansvarig för din grupp som till att börja med kommer att bestå av dig och en junior kollega.

Tillsammans med respektive bolagsansvarige och dina kollegor ska du utarbeta och genomföra en digital marknadsföringsplan. Du kommer att få ta mycket ansvar både i din yrkesroll och i bolaget då vi vill att du är med och hjälper oss till nya nivåer. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt samt även ingå i bolagets ledningsgrupp.

Vad förväntar vi oss av dig?
Du har erfarenhet av att ha arbetat med digitala marknadsföring på strategisk och operativ nivå. Du har ett stort intresse av hur man optimerar kundanskaffning och att skapa intresse för tjänster via olika e-lösningar. Vi tror att du är en engagerad person som brinner för digital utveckling och marknadsföring och att du nu är redo för nya utmaningar och vill söka dig till ett företag där du får chansen att briljera med dina kunskaper.

När vi tänker oss dina erfarenheter så ser vi gärna följande:
• Bred kunskap om paid acquisition,
• Erfarenhet av SEO, strategiskt och operativt
• Erfarenhet av att arbeta med uppföljningsverktyg för att mäta ROI
• Du bör kunna analysera och optimera hemsidor för att förbättra utfallet.
• Du gillar att identifiera målgrupper och sedan testa dina idéer på dessa.
• Du behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.
• Du har ett stort intresse av och följer utvecklingen väl inom online-marknadsföring.
• Du har viss erfarenhet av Photoshop, InDesign, Illustrator eller liknande verktyg.
• En mycket viktig egenskap är att du trivs i en entreprenörsdriven miljö med snabba beslutsvägar och stort tillväxtfokus.
• Du tycker att det är roligare att jobba med flera olika bolag istället för att fokusera på ett.
• Som person är du en stark lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt och gillar att ha många bollar i luften.
• Du är målinriktad och kreativ, samt bra på att formulera dig i text.

Jobbet är ett heltidsjobb med placering på centrala Kungsholmen. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll. Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.