Junior digital marketing manager, ansvar för SoMe

Renevatio AB, Stockholm

Renevatio är ett mindre investmentbolag med aktiva investeringar i bolag i ett olika branscher, gemensamt för alla är att de växer snabbt. Vi är aktiva investerare som hjälper bolagen med ett flertal övergripande tjänster och nu söker vi dig med talang för att ta vår digitala marknadsföring till nya höjder. Exempel på branscher där du kommer att jobba är fastighetsförmedling, golf och onlineförsäljning, totalt sett är vi ca 100 anställda

Rollen:
Vi söker dig som brinner för marknadsföring och är i början av karriären. Om du gillar att ta stort eget ansvar och driva dina egna projekt är det här rätt plats för dig. Hos oss kommer du att utvecklas och testa att jobba med företag i olika branscher. Tillsammans med vår marketing manager kommer du att jobba nära varje bolag när det gäller att producera och genomföra online och sociala media kampanjer. Du kommer att vara huvudansvarig för att producera innehåll till sociala medier, nyhetsbrev, sms kampanjer, bannerannonsering, AdWords m.m. Med tanke på att vi växer snabbt så har den här rollen stor utvecklingspotential för rätt person.

Vad förväntar vi oss av dig?
Vi tror att du är en engagerad person som brinner för digital utveckling och marknadsföring och att du nu är redo för nya utmaningar. Även om vi inte förväntar oss att du kan allting från dag ett så tror vi att du kommer att lära dig snabbt. För att lyckas i din roll ser vi att du är självständig och van att driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du är nyfiken och har en stark vilja att lära dig nya saker.

När vi tänker oss dina erfarenheter så ser vi gärna följande:
• Du har erfarenhet av att arbeta med att skapa, optimera och analysera digitala kampanjer i exempelvis Google Ads, Facebook etc.
• Du är duktig i Abobe Creative Cloud
• Du har erfarenhet av att skapa annonsmaterial för digitala kampanjer
• Du är snabb och duktig på att producera informativa och säljande texter.
• Du har erfarenhet från att ha jobbat med att sätta upp och utvärdera AdWords kampanjer.
• Du har erfarenhet av att arbeta med marketing automation-verktyg så som Apsis, Rule eller liknande.
• Det är även meriterande med erfarenhet från e-handel och onlineförsäljning.

Jobbet är ett heltidsjobb med placering på centrala Kungsholmen. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll. Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.