Tele-Radio söker KAM Assistent/Support till Götebo

TeleRadio AB, Askim

Huvudsakliga ansvarsområden
Som KAM Assistent/Support i Göteborg kommer du ha tät kontakt med våra nyckelkunder. Du kommer att prognostisera inköp, planera lagerhållning sköta in- och utleveranser samt hjälpa produktions- och utvecklingsavdelningen samt till viss del vara behjälplig med logistiska supportärenden.

Du kommer också vara spindeln i nätet i tillverkningen av kunders specialanpassade prototyper. Vi har försäljning i de olika dotterbolagen och den allra mesta produktionen ligger i Kina men när våra kunder vill ha en specialanpassad produkt, gör vi det här i Göteborg. Då kommer du att tillsammans med utveckling och produktion ta fram och anpassa produkten precis som kunden vill ha den.
Ditt arbete kommer vara en viktig kugge i processen. Vi lagerhåller produkter, komponenter och delar.

Detta innebär att vi sätter ganska stora krav på att du behärskar engelska, i princip flytande. För att lyckas i detta arbetet är det en stor fördel om du har ett utpräglat ordningssinne och en förmåga att snabbt sätta dig in i projekt. Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.

Vi prioriterar följande erfarenheter och egenskaper
Ett utpräglat ordningssinne.
Erfarenhet av lager och/eller mindre produktionsflöden.
Inköpsvana.
En god affärsorientering.
Teknisk förståelse.
God PC-vana.
Behärskar engelska i tal och skrift.
Erfarenhet av Microsoft AX är meriterande.

Vi erbjuder
Ett företag med ett av marknadens starkaste varumärken inom sitt segment.
Ett varierande och självständigt arbete med kunden i fokus.
Marknadsmässiga villkor.
Ett väletablerat företag i stark utveckling.

Vi är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.
Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Om du känner att detta stämmer överens på dig och att du har den där extra drivkraften, är du välkommen att söka.
I denna process samarbetar vi med Addsell. För mer information, vänligen kontakta Martin Nyberg på 0705-10 90 01.

Välkommen med din ansökan!

Vi har utvecklat industriell radiostyrning i mer än 60 år. Tele Radio utvecklar, tillverkar och marknadsför radiostyrning i huvudsak för industriellt bruk. Företaget grundades i Lysekil 1955 och har sedan dess utvecklats till en expansiv koncern, Tele Radio Group. Den består av huvudkontoret i Askim strax utanför Göteborg och åtskilliga dotterbolag i Europa, USA samt Asien. Förutom dotterbolagen samarbetar vi med återförsäljare och partners över hela världen.
All forskning och utveckling av våra produkter sker av Tele Radio. Med över 60 års erfarenhet har vi gedigen kunskap och erfarenhet av industriell radiostyrning. Vår mission är att “aldrig säga nej” när det finns möjlighet att tillgodose dina behov, målet är att i samarbete med dig erbjuda rätt radiostyrning för din applikation. Det åstadkommer vi genom att alla medarbetare aktivt tar del i mål och ansvarar för sina arbetsområden.