Söker personliga assistenter! tim, del och heltid

Transfer, Solna

Vi på Livihopgruppen erbjuder individuellt anpassad assistans som underlättar för människor med funktionsvariationer att leva det liv de vill. Vår syn på personlig assistans är enkel: alla har rätt till ett bra liv. Vi vet att det finns lika många personligheter som det finns människor, och att var och en har sina behov, önskemål, intressen, viljor och drömmar. Vår uppgift att ta bort så många barriärer som möjligt för att skapa ökad livskvalitet utifrån varje persons förutsättningar och funktionsvariationer.

Vi tror att du som söker brinner för att jobba med människor och är ytterst villig att göra skillnad i andra människors liv! Tidigare erfarenhet inom vården är meriterande. För att kunna kommunicera med våra uppdragsgivare på bästa sätt är det viktigt du pratar mycket bra svenska.
Du är inte rädd för nya utmaningar och tar egna initiativ.
Du har positiv inställning till arbete och ser möjligheter istället för hinder. Vidare är det viktigt att du är ödmjuk, lyhörd, engagerad och har hög arbetsmoral. Det viktigaste är dock att personkemin stämmer mellan dig och uppdragsgivaren!

Hos oss jobbar du med uppdragsgivare som är barn, ungdomar och vuxna med fysiska och eller psykiska funktionsvariationer. Som personlig assistent blir ditt jobb att ge det stöd och den service som uppdragsgivaren önskar.

Vi tycker att det är viktigt att du får en arbetsintroduktion för att känna dig trygg och kunna göra ett jobb med bra kvalitet från start. Behoven ser självklart olika ut beroende på vem du arbetar hos och vad du har för tidigare erfarenhet. Livihopgruppen tillhandahåller handledning och utbildning anpassat efter varje arbetsplats. Varje uppdragsgivare är unik och vi skräddarsyr alltid våra lösningar för uppdragsgivarens bästa.

Vi söker tim, del och heltidspersonal. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Vi gör urval löpande. All extern hjälp med rekrytering undanbedes tack.