Vill du bli en del av vårt team?

Koafför & Barber i Örebro AB, Örebro

Vi söker: dig som är kreativ, har höga ambitioner och som ständigt vill utveckla din kompetens. Vi vill att du är passionerad och brinner för yrket, delar vårt engagemang samt våra värderingar som utgör grunden i salongen. Ödmjuka och serviceorienterade frisörer är en del av vårt signum.

Vi erbjuder: en rolig, givande och utvecklande arbetsplats. För oss är det viktigt att utvecklas, trivas, att utföra ett bra arbete och att växa tillsammans som team. Som medlemmar i Redken Club 5th Avenue följer vi de senaste trenderna och lägger stor vikt vid att vidareutbilda oss, och att konstant vilja utveckla oss själva som enskilda frisörer samt som ett team.

Kvalifikationer: vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket, är färdigutbildad frisör och har en stor passion för yrket. En tidigare kundkrets är en fördel.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta om dig själv och varför du älskar att vara frisör