Löneadministratör med redovisningsarbete

Renevatio AB, Stockholm

Är du en löneadministratör som gärna kombinerar ditt lönearbete med löpande redovisning? Vår ekonomiavdelning växer och vi söker dig som vill ta ett löneansvar inom våra olika verksamheter, men samtidigt arbeta i en varierad roll inom ekonomiadministrationen. Vi är en mindre koncern inom fastighetsförvaltning och fastighetsförmedlingsbranschen med höga tillväxtambitioner. I dagsläget består ekonomiavdelningen av en ekonomichef och en redovisningsekonom. Därför ser vi att du, i form av löneadministratör, blir den saknade pusselbiten för att bygga ett starkt och kompetent team som kan möta morgondagens krav inom verksamheten.

Om tjänsten:
I dagsläget utgör lönehanteringen ca 25% av en heltidstjänst, varför det är viktigt att du även har ett intresse av att jobba med löpande redovisning. Vi är övertygade om att denna tjänst kan bli ett drömjobb, då du lite utifrån ditt egna intresse har möjlighet att utveckla rollen dit du vill. Lönerna sköts i dag av befintlig personal, men med utvecklingsmöjligheter som att införa mer effektiva rutiner och implementera fler digitala lösningar osv. Dina arbetsuppgifter utöver lönearbetet kommer ge dig en varierande och intressant vardag, samt en bred grund att stå på i och med förståelsen för ekonomiarbetet i stort. Internutbildning inom löpande redovisning kommer att erbjudas vid behov.

Vi letar efter en strukturerad och noggrann person som gillar att lösa problem och har lätt för att lära sig nya saker. Är du positiv, glad och gillar att jobba i team kommer du trivas riktigt bra hos oss. Vi ser gärna att du är initiativrik och gillar att hitta egna rutiner för att utveckla ditt arbete.

Tjänsten är på heltid, månadslön. 6 månaders provanställning följt av tillsvidareanställning. Intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde 3 juni är önskvärt men senast augusti är också möjligt.

Arbetsuppgifter
- Ansvar för utförande och utveckling av löneprocessen inom koncernen
- Semesterberäkningar
- Hantering av reseräkningar och utlägg
- Hålla koll på pensioner, friskvård och andra lönerelaterade frågor
- Löpande bokföring, hantering av leverantörsfakturor, kundfakturor, bokföring av löner m.m.
- Övrig ekonomiadministration

Kvalifikationer
Vi söker främst dig som läst till löneadministratör eller lönekonsult via YH-utbildning eller liknande. Med en ekonomiassistentutbildning har du också goda möjligheter hos oss.
Meriterande förkunskaper:
- Arbetslivserfarenhet av lönehantering eller löpande redovisning
- Fortnox bokförings- och löneprogram
- Microsoft excel

Företagsbeskrivning
Större delen av koncernens verksamhet utgörs av fastighetsförmedlingskontor som franchisetagare genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, men koncernen har även en del spännande bolag som på olika sätt säljer produkter och tjänster via internet. Vi är idag totalt ca 50 anställda i dom olika företagen, som består av både små och stora företag. Vårt arbetssätt på ekonomiavdelningen är väldigt likt arbetet på en redovisnings-/lönebyrå men med den närheten och "Vi"-känslan som kännetecknar att vara anställd direkt ute på ett enskilt företag. Ett plus är att man slipper tidrapporteringen. Vårt huvudkontor ligger på Kungsholmen i Stockholm men våra olika dotterföretag finns utspridda i Stockholms-området med omnejd.

OBS! Verktyget har en videofunktion. Dock kommer du inte svara på frågor via video i detta steg. Ignorera därför tips och råd om hur du spelar in video.