GBP Ergonomics söker Teknisk Säljare

GBP Ergonomics AB, Jönköping

Siktet är högt inställt och vi söker därför ytterligare en
Teknisk säljare
Västra Sverige

Arbetsuppgifterna
Som Teknisk säljare på GBP Ergonomics kommer din arbetsdag bestå av att självständigt bearbeta och besöka tillverkande företag inom industrin och erbjuda de tekniska och effektiva lösningar och produktivitetsförbättringar med hjälp av vårt premiumsortiment på arbetsplatsutrustning.
Till din hjälp har du engagerade kollegor och Försäljningschef. Du kommer föra affärsdialog med både produktionstekniker och inköpsansvariga.
Vi har ett starkt fokus på att arbeta långsiktigt med våra kunder och därför handlar rollen till stor del om att utveckla starka kundrelationer. Att bygga förtroende tror vi att man gör genom att lyssna in vad kunden har för behov och därefter presentera konstruktiva och kostnadseffektiva lösningar.
Som Teknisk säljare hos oss kommer du även samverka med våra konstruktörer och gör med fördel ibland gemensamma kundbesök.

Erfarenheten
För att du ska lyckas så bra som möjligt i rollen som Teknisk säljare hos oss ser vi att du har arbetat med liknande försäljning tidigare och gärna med fokus på tillverkande industri. Har du också god teknisk bakgrund och kan guida och agera rådgivande gentemot våra kunder ger det ytterligare ett starkt mervärde.
Du styr själv din vardag och har ett ansvar som sträcker sig från att prospektera kunder, ta kontakt till att du bygger upp långsiktiga relationer med sunda affärer.
Som säljare utgår du ifrån hemmet eller ifrån kontoret i Jönköping beroende på bostadsort.
För att kunna möta våra kunder på ett professionellt sätt bör du vara bekväm i svenska och engelska språket.

Personen
Vi ser att du som individ har ett starkt sinne för att hitta, upprätthålla och utveckla goda affärsrelationer. Detta i kombination med att du besitter en god teknisk bakgrund inom exempelvis produktionsteknik ser vi som högst relevant.
I rollen är du självständig och för att du på bästa sätt ska komma till din rätt bör du vara strukturerad, driven och nyfiken på att verkligen förstå våra kunders utmaningar. Känner du igen dig kan du mycket väl vara rätt person för tjänsten!

Erbjudande
GBP Ergonomics har siktet inställt på en stark tillväxtfas med god utveckling. Varje medarbetare har en fri roll med stort eget ansvar över sin egen planering och struktur.
Du kommer varje dag få ny inblick i hur olika företag driver sin tekniska utveckling och har dessutom möjlighet att vara med och påverka den.

I denna rekrytering samarbetar vi med Addsell Rekrytering.
För mer information, vänligen kontakta Martin Nyberg på tel, 0705-10 90 01.

Välkommen att söka !!

GBP Ergonomics levererar arbetsplatsutrustning och förvaringslösningar till den svenska industrin. Vi har en unik produktportfölj med bland annat tillverkning av GBP.s sortiment i egen regi, vilket möjliggör stor flexibilitet. Bolaget har sedan starten 1905 haft en stark försäljningsutveckling och den starkaste tillväxten ser vi i produkter som Arbetsplatsutrustning för Lager och Industri. Sedan januari 2015 ingår GBP Ergonomics i NIG. En privatägd och stark företagsgrupp.