Passionerad Projektledare inom CCTV

Great Security - SYD, Skåne

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 350 anställda och en omsättning på över 600 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Great Security är i ett expansivt skede med många CCTV projekt runtom i Sverige. Vi behöver nu förstärkning i vår avdelning i Skåne för att vidareutveckla verksamheten här. Du kommer att jobba med olika delar i processen såsom offentlig upphandling, kalkyl, konstruktion, projektering samt projektledning.

I jobbet ingår även samarbeten med underentreprenörer och med vår rikstäckande Vision-avdelning. I det initiala skedet kan det även innefatta hands-on driftsättning av kameraanläggningar. Att kunna ta ett kundansvar och att utveckla vår befintliga kundbas ingår också i denna tjänst. Det är en fördel om du har installationsvana och / eller erfarenhet som datatekniker.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad vill vi att du känner dig hemma i och bekväm med. Vi ser positivt på om du kan sätta din egen prägel på vår CCTV avdelning i Syd och utveckla den tillsammans med vårt positiva team.


Välkommen med din ansökan!