Modeintresserad Butikschef

Zizzi, ÖrebroTrivs du i en engagerad och resultatorienterad miljö i en internationell kedja i utveckling, där passionen för försäljning och mode är drivkraften?

Då är jobbet som butikschef på Zizzi Marieberg, Örebro kanske något för dig.Vi söker en Butikschef som visar vägen och som brinner för försäljning och mode

Som butikschef på Zizzi ansvarar du för den dagliga driften och för att ditt team säkerställer fantastiska försäljningsresultat med utgångspunkt i att ge den bästa och mest inspirerande shoppingupplevelsen för våra kunder.

Våra förväntningar av dig:

Du har erfarenhet av både försäljning och ledarskap, har sinne för affärsmannaskap och du inte är rädd för att ta ansvar och beslut.Du arbetar på ett strukturerat sätt, följer konceptet och gillar att arbeta efter rutiner. Din passion för försäljning och ledarskap uttrycks genom din förmåga att skapa en energifylld atmosfär både bland dina medarbetare men också för vår kund. Du är en vinnarskalle och strävar alltid efter att ge våra kunder en enastående service. Du är ett föredöme för ditt team genom att alltid erbjuda utmärkt service till våra kunder, både på golvet, i provrummet och kassan. Du arbetar dagligen med att utveckla både dig själv som ledare och att coacha dina medarbetare till att bli de absolut bästa.

Du gillar mode, har känsla och intresse för styling. Du fokuserar på kunden och dennes behov. Du säkerställer att din butik alltid presenteras utifrån vårt koncept, att den är välfylld och att kunden alltid möts av en butik full av inspiration.

Dina ansvarsområden är:
•Säkerställa att du har ett resultatorienterat, motiverat vinnarteam, inklusive rekrytering, coachning och kompetensutveckling
•Ha översikt över produktsortimentet, topplistor och försäljningaktiviteter så att vi allt är redo för kunderna
•Arbeta strukturerat med visual merchandising och säkerställa kommersiella produktpresentationer och skyltfönster med hög modegrad
•Samarbeta med ledningsgruppen för att optimera butikens resultat inom försäljning, drift, rekrytering och personalutveckling
•Organisera och prioritera uppgifter i förhållande till behov, resultat och mål

Vi kan erbjuda dig:

Ett spännande och varierat jobb med chefsansvar, kundkontakt och underbara kollegor. På Zizzi blir du en del av ett engagerat och inspirerande team i Europas ledande modemärke i plus size-segmentet. Vi utvecklar och expanderar ständigt och det finns möjlighet att skapa en internationell karriär inom Zizzi.

Om det låter spännande och du tycker att det kan vara ett jobb för dig, ber vi dig att fylla i alla fält i din arbetsprofil så exakt som möjligt. Bifoga ditt CV och skriv en kort motiverad ansökan.


Vi ser fram emot att höra ifrån dig.


Har du frågor om tjänsten, så kontaktar du:
Jenny Kristiansson
jekr@ball-group.com
Tlf.: +46 730 47 42 30


Tidsgräns för ansökan:
18. april 2019

Arbetsplats
Säljarevägen 1
70236, Örebro
Sweden


Heltid

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta lite kortfattat om dig själv och varför du sökt tjänsten som butikschef hos oss på Zizzi?