Hovmästare

Salt & Sill, Klädesholmen

Salt & Sill är Sveriges första flytande hotell som öppnade 2008 som även är en mötes- och konferensanläggning med 48 bäddar och verksamhet året runt. Här kan våra gäster konferera och umgås i en rogivande havsmiljö, äta och dricka gott och sedan somna till ljudet av kluckande vågor. Trots den lugna miljön finns alla möjligheter till spännande och roliga aktiviteter med fokus på såväl havet som mat och dryck. Vår personal är professionell och serviceinriktad och lägger all kraft på att möta - inte bara gästen- utan även människan. Salt & Sill är hotellet och mötesplatsen med en trivsam, lugn miljö präglad av nordisk modern enkelhet.

Nu söker vi Hovmästare till vårt team på Klädesholmen på heltid med start omgående.
Som hovmästare hos oss erbjuds du ett kul och omväxlande arbete på ett seriöst företag och en varierande tjänst där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.

Vad innebär tjänsten
Vi söker dig som redan har erfarenhet av liknande befattning eller är beredd att ta klivet mot en mer ledande roll.
Som hovmästare leder du arbetet i matsalen antingen under dagen eller kvällen. Det betyder att du behöver vara en given, kreativ och förtroendeingivande ledare som inte har några problem att ta snabba beslut för att göra våra gästers besök till en minnesvärd upplevelse.
Våra säsonger skiljer sig mycket åt. Vintern på västkusten är lugnare och vi har mycket tid att ta hand om våra konferensgäster medan sommaren betyder högt tempo där det krävs starkt ledarskap för att hålla vår service på den höga nivå vi vill.
Hos oss behöver du uppskatta dom olika säsongerna och vara beredd på att vara flexibel i ditt arbete.
För oss är det viktigt att alla våra medarbetare trivs och har roligt på jobbet vilket också betyder att vi lägger stor vikt vid din personlighet och din samarbetsförmåga.

Skulle du vara i behov av boende eller övernattningsmöjlighet så kan vi ordna det.

Specifika kunskaper
Goda dryckeskunskaper eller annan utbildning i området är meriterande och vi förväntar oss även goda kassakunskaper och kunskaper i traditionella bokningssystem.

Tidigare erfarenheter
Gärna från liknande arbetsuppgifter inom hotell/restaurangbranchen
Tidigare erfarenhet inom reception/bokning, Visbook, Bookvisit och Basetool är meriterande.

Språkkunskaper
Det är viktigt att du kan kommunicera tydligt på svenska i både tal och skrift och att du kan möta våra utländska gäster från hela världen med tydlig engelska.

Personliga egenskaper
Du ska vara flexibel i din roll, vara social och ha lätt för att träffa nya människor. Du ska vara lyhörd, samarbetsvillig, kunna vara självständig och drivande i ditt arbete och ha ett stort ansvarstagande.