Extrajobbare till vår charkavdelning

ICA kvantum Mariehem, Umeå

Vi söker nu en butiksmedarbetare till vår charkavdelning där du arbetar tillsammans med ett härligt gäng som aktivt arbetar med att tillmötesgå, samt överträffa, våra kunders förväntningar.

Som medarbetare hos oss på ICA Kvantum Mariehem har du varierande arbetsuppgifter där huvuddelen av din arbetstid kommer att förläggas på avdelningen chark. Dock kan även andra arbetsuppgifter som förekommer på butik bli aktuella, såsom försäljning, varuplock och exponering. Oavsett arbetsuppgift kommer du att betjäna kunder efter deras behov och navigera dem med råd och idéer rörande deras produktval. Exempel på ansvarsområden är:

• Expediera kunder i delikatessdisken samt övrig service och försäljning mot kund.
• Se till att hyllor är påfyllda och frontade.
• Säkerställa att alla varor har korrekt skyltning.
• Hantera kundärenden, reklamationer, klagomål m.m.
• Hålla ordning i butiken och se till att avdelningen uppfyller våra krav för städning, hygien och att vara presentabel mot kund.

Om dig
Som en del av personalstyrkan på ICA Kvantum Mariehem är du en viktig lagspelare. Vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga, gillar utmaningar och trivs med att arbeta i högt tempo. Eftersom du som person är serviceinriktad och kundfokuserad ut i fingerspetsarna klarar du av detta samtidigt som du alltid bemöter våra kunder med ett leende på läpparna!

Vi söker dig som
• Har erfarenhet från att jobba i en chark- eller delikatessdisk, relevant utbildning eller på annat sätt erfarenhet av att jobba med chark- och/eller delikatessprodukter.
• Har ett gediget produktintresse.
• Är social och utåtriktad, drivande och en god säljare som älskar att göra kunden nöjd.

Det är meriterande om du
• Har erfarenhet av dagligvaruhandeln.
• Har erfarenhet av att jobba på ICA samt kunskaper om våra interna butikssystem.

Övrig information
Omfattning: Deltid. Schemalagt var tredje fredag och lördag med möjlighet att plocka på sig extra arbetspass via vårt personalsystem. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Ort: Umeå
Arbetstider: Varierande, dagtid/kvällstid/helger.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Start: 2019-04-01 eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2019-03-31. Urval sker löpande och annonsen kan stängas ner tidigare om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Kontaktperson om du har frågor om tjänsten eller processen är HR-chef Niclas Jonsson.
Mail: niclas.jonsson@kvantum.ica.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om ICA Kvantum Mariehem
Den 16 november 2016 öppnade vi en helt ny livsmedelsbutik i Umeå, rättare sagt på Mariehemsområdet. Vi bestämde oss för att skapa något som vi tyckte saknades i vår stad:

”En mataffär med atmosfär, där känslan runt om hyllorna är lika viktig
som varorna du hittar i dem.”

Vi arbetar dagligen med att göra det enkelt för våra kunder att handla. Vi skapar inspirerande måltidslösningar, kommer med tips och kunskap för att väcka tankar till nya kökskonster. Genom att alltid finnas där med ett proffsigt och personligt bemötande, skapar vi den där familjära atmosfären som vi arbetat med i generationer.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
Berätta lite om dig själv samt varför du vill jobba hos oss!