Matansvarig

ICA Supermarket Hässelby torg, Hässelby

Har du ett stort matintresse och drivs av att vara kreativ i ditt arbete? Är du nyfiken och gillar att leverera kundservice av högsta nivå? Vi på ICA Supermarket Hässelby Torg söker dig som verkligen gillar att laga mat, är kreativ och vågar utmana dig själv! Är du vår nya mästerkock?

Om tjänsten:
Som matansvarig hos oss lagar du all typ av mat och du bidrar stort till att utveckla avdelningen framåt. Tempot kan vara högt vilket kräver att du är flexibel och hanterar varierade arbetsuppgifter, samtidigt som du levererar hög servicenivå.
Utöver goda matkunskaper vill vi att du har förståelse för köksekonomi. Du kommer planera för en hållbar köksekonomi där aspekter som resursklok användning av råvaror, marginaler, minska svinn med mera tillämpas på ett ansvarsfullt sätt.
Vi är idag i ett expansivt skede, vilket innebär att du kommer få testa dina vingar, och verkligen ha möjlighet att påverka och utveckla just vårt matutbud!

Som person:
Du är skicklig och smaksäker, drivs av att skapa smakupplevelser och har viljan att utvecklas. Du har förmågan att få maten att se lika god ut som den smakar. Du är självgående och vågar utmana dig själv. Nyfikenhet och ansvarstagande är viktiga egenskaper då du ständigt arbetar med att förbättra måltiden. Du är social som person och gillar att vara synlig inför både kunder och kollegor.
Kvalifikationer:
• Gediget intresse för matlagning.
• Erfarenhet från arbete i delikatessdisk är meriterande.

Vi är ett arbetslag som värnar om varandra och har högt i tak, så vi ser gärna att även du kan tillföra trivsel och harmoni till vår arbetsplats. Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder.
Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senaste den 15/5. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi gör löpande urval.
Anställningsform
Vikariat minst 6 månader (med möjlighet till förlängning), deltid 30-35 h/vecka.