Operatör

Cepheid AB, Solna

Cepheid är ett av världens snabbast växande företag inom molekylärdiagnostik. Företagets unika diagnostikplattform används över hela världen och gör en skillnad för patienter eftersom diagnos och val av behandling underlättas av testresultaten. Cepheid erbjuder ett brett sortiment av diagnostikprodukter inom virologi, bakteriologi och onkologi som kan möta morgondagens krav på säker, snabb och flexibel diagnostik såväl i västvärlden som i länder med begränsade resurser.
Vill du ha vara med i vårt arbete för att göra skillnad? Cepheid i Sverige växer och vi behöver bli fler, för att fortsätta växa, utveckla och fortsätta vårt viktiga arbete. Vi söker nu flera nya Cepheid-medarbetare till produktionsenheten. Arbetet sker i skift och vi söker främst personer som vill arbeta heltid under sommaren men rekryterar även tillsvidare tjänster så väl som timanställda.

Operatör till Cepheid
Som Operatör arbetar Du med någon utav våra produktionsprocesser för att tillverka diagnostiska kit. Tillverkningsarbetet sträcker sig från beredning utav råvaror, delkomponenter och frystorkning till arbete vid monterings-, fyllnings- och paketeringsmaskiner.

Arbetsuppgifter:
Arbeta med automatisk eller semi-automatisk utrustning för att tillverka våra produkter
Utföra lättare maskintekniska åtgärder samt omställning av maskin
Påfyllning och kontroll av material till pågående och kommande tillverkningar
Dokumentation av arbete i batchprotokoll
Rengöring av lokaler och utrustning under och mellan tillverkningar
Aktivt delta i avdelningens förbättringsarbete
Arbetet är starkt kvalitetsförankrat enligt regulatoriska krav. Eftersom större delar av vår produktion pågår i en kontrollerad miljö är erfarenhet från renrumstillverkning, läkemedel och meriterandemedicinskteknisk produktion meriterande. Höga kravs ställs på eget ansvar för att genomföra och dokumentera träningar och att hålla sig uppdateradrad på förändringar i våra tillverkningsmetoder och standardiserade arbetsinstruktioner. Att agera och leda enligt våra värdegrunder (Leadership Anchors) är nyckeln till att lyckas som produktions operatör på Cepheid.

Kravprofil:
Du är en ansvarsfull person med en positiv attityd som har lätt för att samarbeta med andra. Eftersom vi jobbar med en så viktig och känslig produkt behöver du vara metodisk och tycka om att arbeta enligt rutiner, du är mycket noggrann och kvalitetsmedveten.
Avslutad gymnasieutbildning med godkänt betyg
Förstå svenska och engelska i tal och skrift
Du har datorvana och har arbetat med MS Office.
Önskvärt är om Du har erfarenhet av arbete i ett producerande företag, gärna med fyllningsarbete av sterila eller aseptiska produkter.
Erfarenhet av ISO/GMP-styrda kvalitetssystem är något vi värderar högt.
Globalt representeras företaget av huvudkontor i Sunnyvale, Kalifornien; sälj -och marknadskontor i bl. a Toulouse, Frankrike samt teknologi och kemicenter i Washington. Cepheid AB, som ingår i Cepheidkoncernen, är beläget i Solna och har 450 anställda inom framförallt produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling.

Intervjuer sker löpande – välkommen med din ansökan till Cepheid!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Varför vill du arbeta på Cepheid?