Personlig assistent-Sommarvikariat

Novum , Ullared

Vi söker dig, man eller kvinna, som vill bli en del i en assistentgrupp som jobbar för att ge vår uppdragsgivare bästa möjliga assistans. Uppdragsgivaren är en fjortonårig kille som behöver stöd av personliga assistenter på sin fritid och i hemmet. Pojken lever ett aktivt liv med intressen som att orientera, gå i kyrkans juniorgrupp, bada mm. Det är önskvärt att du som söker tjänsten själv har en aktiv livsstil. Pojken kommunicerar med teckenspråk, vilket vi helst ser att du också gör. Ett krav är att behärska svenska språket flytande i både tal och skrift.

Tjänsten är på 90-100%. Arbetstiderna varierar från dag, kväll, helg och innefattar även nattjänstgöring inkl jour.

Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället.Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en levnadsglad 14-årig kille. Du är en mogen, ansvarsfull, glad och positiv person. Du är kreativ med leksinne men samtidigt strukturerad, då struktur och planering är viktigt i uppdraget. Du trivs i skog och mark. Det är bra om du kan teckenspråk eller har kunskaper i teckenkommunikation, då pojken har en hörselnedsättning. I uppdraget kommer kontinuerlig utbildning kring kommunikation att ske. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Det är önskvärt att du respekterar uppdragsgivarens kristna livssyn. Du som assistent kommer innefattas av kollektivavtalet KFO.

Från och med 1 januari 2011 är det krav på att man måste ha polisregister när man utför insatser åt barn under 18 år. På grund av handläggningstider kan du med fördel begära ut ett utdrag redan nu för att eventuellt kunna påskynda tillsättningen.Blanketten hittas på följande webbadress: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Välj följande blankett: LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)