Elbogen söker Account Manager

Elbogen Electric AB, Malmö

För att säkerställa vår expansiva utveckling söker vi nu en
Account Manager till Malmö, Göteborg och Stockholm.


Din profil
Vi söker dig som har ett stort kommersiellt intresse och gillar att utveckla affärer.

Du har erfarenhet från teknisk försäljning inom elkraftområdet. Vi lägger stor vikt ett affärsmässigt driv och vid dina egenskaper att utveckla ett externt och internt nätverk. Du är analytisk och resultatinriktad med en förmåga att se helhetslösningar.

Som person är du drivande, ödmjuk och prestigelös samt har ett inlyssnande affärsintresse och förstår vad det innebär att sätta kunden i fokus. Du är strategisk, tänker långsiktigt och har lätt för att sätta dig in i kundernas behov. Du kan också beskrivas som tydlig, kreativ, initiativ- och serviceinriktad. Du är van att jobba självständigt och planera din egen tid.

Ditt uppdrag blir att ta ett långsiktigt helhetsgrepp på marknaden i respektive region och aktivt driva strategisk och operativ försäljning med stöd av övriga inom vår säljavdelning.
Du förväntas vara delaktig i att utveckla vår affärsmodell genom att skapa förutsättningar för affärer högre upp i värdekedjan genom ett nära samarbete med beställare och konsulter där vi blir en naturlig partner i framtida projekt.
Du ansvarar för att driva den strategiska försäljningen i området med fokus på att identifiera och tidigt bearbeta framtida affärsmöjligheter samt att operativt driva konkreta affärer till avslut.

För att driva strategisk och operativ försäljning kommer du:

Etablera och driva befintliga och nya strategiska kundrelationer.
Bearbeta marknaden för att påverka kundernas beslutskriterier.
Känna av marknadens långsiktiga behov för att utveckla Elbogens affärsmodell.
Identifiera, bearbeta och slutföra aktuella anbud.
Arbeta och rapportera utifrån gemensamt uppställda kort- och långsiktiga mål.

Övrigt
Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och behärskar även engelska.

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete i ett av de marknadsledande bolagen i branschen med ambitiösa tillväxtmål och med starka och långa relationer till sina kunder.

I denna rekrytering samarbetar vi med Addsell Rekrytering.
För mer information, vänligen kontakta Martin Nyberg på tel, 0705-10 90 01.

Vänligen skriv vilken av orterna du söker till.

Välkommen med din ansökan!


Elbogen Electric är Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar. Elbogen Electric är verksamt inom försäljning, konstruktion och tillverkning av kapslad elutrustning.
Vi erbjuder allt från mindre el-centraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV.

Genom vår gemensamma erfarenhet, kunskap och nära samarbete med våra kunder och leverantörer i branschen levererar vi en optimal och framtidssäker lösning som täcker både ekonomi och behov.
elbogenelectric.se