Sommarvikarier 2019

ICA Maxi Skellefteå, Skellefteå

Är du intresserad av att sommarjobba hos oss? Vi är ett glatt gäng med 100 st anställda och nu börjar vi rekryteringen för sommaren!

Vi söker medarbetare som kan bidra till att vår butik ska vara den bästa butiken i stan. Vi söker dig som är driven, positiv och som trivs med service samt mötet med kunder.
Vi söker medarbetare till Kassa (fyller 18 i år), Restaurang, Delikatess, Kolonial (varupåfyllning), Frukt & Grönt, Bageri, Mejeri, Djupfryst & Online handel.

Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjlighet att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Med denna process har du som söker chansen att vara mer än ett CV”.

Erfarenhet är meriterande men vi går mycket efter personliga egenskaper. Skicka in ansökan via spontanansökan. Sök redan idag. Vi intervjuar och anställer löpande under våren.

Välkommen att söka!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (tex jobb, fritid, studier)