Flera medarbetare på olika avdelningar.

ICA Maxi Östersund, Östersund

Vill du jobba på ett av Östersunds största företag?

Med en omsättning på ca 500 miljoner, närmare 150 anställda och 28 000 kunder i veckan är vi ett företag som ser ljust på framtiden. Vår värdegrund som baseras på Glädje, Engagemang och Trygghet leder oss i vårt dagliga arbete. Med tydliga kundlöften och vår kundidé "Du gör alltid rätt om du gör kunden nöjd" tar vi emot alla kunder.

Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa och vill jobba enligt våra kundlöften: Inga problem!
Förkunskaper av att ha jobbat i livsmedelsbutik eller med livsmedel är meriterande.

Ansökan består av ditt CV samt ett par frågor från oss som du svarar på genom att spela in dig själv och dina svar via datorn eller mobila enhet. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än bara ett cv.

Platsannonsen ligger ute fram till den 24 februari. Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Vi söker följande:
En tjänst som innefattar vår manuella delikatessdisk, kallskänk, maxikök och varuplock. Tjänsten är på ca 15h/v och innefattar kvällar och helger. Goda möjligheter att jobba pass utöver ordinarie schema. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

En tjänst på ca 18h/v som innefattar varuplock och hyllvård på vår färskvaruavdelning. Goda möjligheter att jobba pass utöver ordinarie schema. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

En tjänst på ca 20h/v som kommer att arbeta främst med frukt&grönt och mejeri. Tjänsten innefattar kvällar och helger. Goda möjligheter att jobba pass utöver ordinarie schema. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tre tjänster med varierande anställningsgrad. 50-70% Kassa och varuplock kolonial. Goda möjligheter att jobba pass utöver ordinarie schema. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Du behöver bara göra en ansökan till tjänsterna, men klargör gärna om du är/inte är intresserad av en specifik tjänst.
Du som söker måste ha fyllt 18år.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Vem är du? Berätta kort om dig själv.