SPOC/Projektledare till vår Retailavdelning

Great Security - Retail, Stockholm, Göteborg, Lund

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 350 anställda och en omsättning på över 600 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter i landet.

Vår Retailavdelning expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull SPOC/Projektledare till vårt drivna och engagerade gäng:

Rollen som projektledare hos oss innebär att du kommer att hantera projekt från start till mål, stora som små till våra kedjekunder runtom i landet. Du kommer även att vara kundansvarig för en eller flera utav våra kunder.

Vi ser att du har flerårig vana av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper inom larm & passersystem RCO, Assa ARX, Inbrottslarm RCO M5 Mega, SPC, Teletec m.m. Meriterande är om du även har kunskaper inom lås och dörrbeslagning. Har du dessutom arbetat som säkerhetstekniker tidigare är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.

Du rapporterar till Affärsområdeschef Retail.
Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Lund

Om Great Security Retail
Vi erbjuder kedjekunder inom retail-segementet helhetslösningar inom säkerhet. Vi hanterar säkerhetsrutiner, service och support för runt 2 500 butiker runt om i Sverige och Norden. Referenskunder är bl.a Kappahl, Lindex, Rusta, Mediamarkt mfl.