Sommarjobb

ICA Maxi Eskilstuna, Eskilstuna

Vill du också vara en i teamet i Eskilstunas bästa stormarknad?

Vi strävar hela tiden efter att förbättra vår verksamhet och överträffa kundens förväntningar. Du som medarbetare spelar en viktig roll i detta!

Just nu söker vi förstärkning till sommaren till alla våra avdelningar i butiken. De flesta tjänsterna handlar om varupåfyllnad, kundvård och/eller kassaarbete. Sommarjobb erbjuds under perioden v.25-33 med upplärning på strötider i god tid innan. Då våra öppettider är kl.6-23 varje dag kan arbetstiden variera med allt däremellan.

Gillar du att jobba med service, har kunden i fokus och alltid möter upp med ett leende kan det vara dig vi söker. För att trivas hos oss gillar du ett högt tempo och har god fysik. Med hjälp av din positiva inställning bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.

Erfarenhet från servicebranschen är ett plus och det är positivt om du är matintresserad.

Ansökan består av ditt CV och personliga brev samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjlighet att visa lite mer av vem du är redan vid din ansökan och framförallt får du chansen att vara mer än bara ett CV.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta vem du är och vad du gör idag