Medarbetare Delikatess

ICA Maxi Växjö, Växjö

Är du vår nästa stjärna? Har du erfarenhet av arbete med oförpackade livsmedel? Vi på Maxi ICA Stormarknad i Växjö söker nu dig som vill vara med och skapa kundservice i världsklass. Vi är ett engagerande team som nu söker en ny butiksmedarbetare till vårt team i Delikatessavdelningen.

Om tjänsten
Som butiksmedarbetare arbetar du med kundkontakt och service i första hand. Vi prioriterar alltid kunder och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla och inspiration. Vidare är det viktigt för oss att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden samt att ständigt medverka i butikens förbättringsområden och utveckling. Som medarbetare i Delikatessen arbetar du dels i vår kallskänk där du tillverkar smörgåstårtor, plankor, baguetter m.m men du arbetar även i vår grill där vi förbereder kyckling m.m. Du kommer även arbeta i vår manuella disk där du på ett snabbt, professionellt och trevligt sätt hjälper våra kunder. Tjänsten är på deltid med god möjlighet till fler timmar.

Som person
Vi ser att du som person är ödmjuk, driven och inspirerande. Du trivs med en utvecklande miljö och framåtanda då du trivs att ta stort eget ansvar. Som person tycker du om en nära kundkontakt och du drivs av ett tight samarbete tillsammans med dina medarbetare.

Du är minst 18 år gammal och har en mycket god känsla för service, eftersom våra kunder alltid kommer i första hand. Har du ett par års erfarenhet av arbete på en Delikatessavdelning är det meriterande. Vi ser att du är kommunikativ och ordningsam samt har en positiv inställning. Egenskaper som vi värdesätter högt är prestigelöshet och ansvarstagande.

Hos oss är alla medarbetare lika viktiga - ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Vi arbetar tillsammans för att nå uppställda mål. När vi frågar våra befintliga medarbetare om vilka som är de främsta skälen till att de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på alla trevlig kunder och kollegor. Hos oss får du vänner, både på och utanför jobbet. Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senast den 22/3. Tjänsten kan komma till tillsättas innan sista ansökningsdagen då vi gör ett löpande urval.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (Tex jobb, fritid, studier)