Semestervikarie 2019

ICA Maxi Östersund, Östersund

Vill du jobba på ett av Östersunds största företag?

Med en omsättning på ca 500 miljoner, närmare 150 anställda och 28 000 kunder i veckan är vi ett företag som ser ljust på framtiden. Vår värdegrund som baseras på Glädje, Engagemang och Trygghet leder oss i vårt dagliga arbete. Med tydliga kundlöften och vår kundidé "Du gör alltid rätt om du gör kunden nöjd" tar vi emot alla kunder.
Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa och vill jobba enligt våra kundlöften: Inga problem!

Just nu söker vi dig som är intresserad att jobba under sommaren 2019, men även ett antal som kan börja redan tidigare.

Ansökan består av ditt CV samt ett par frågor från oss som du svarar på genom att spela in dig själv och dina svar via datorn eller mobila enhet. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än bara ett cv.
Du som söker måste ha fyllt 18år.

Platsannonsen ligger ute fram till den 17 Mars. Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Arbete i butiken som semestervikarie primärt under tiden mitten/slutet av juni till mitten/slutet av augusti.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Vem är du? Berätta kort om dig själv.