Spontanansökan

ICA Supermarket Kisa, Kisa

OM TJÄNSTEN
I dagsläget har vi ingen ledig tjänst men för framtida möjligheter vill vi gärna att du skickar in en spontanansökan till oss! Att jobba hos oss innebär att ingen dag är den andra lik. På måndag kan du jobba i Frukt-och gröntavdelningen och nästa dag kan kassan behöva extra hjälp. Hos oss hjälps vi alla åt där det behövs i butiken.

DIN PROFIL
För att trivas hos oss bör du vara utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och vara serviceinriktad.Det är viktigt att du är flexibel då det kan ske snabba förändringar var i butiken man jobbar för dagen. För att söka jobbet hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

OM FÖRETAGET
Vi är ett härligt gäng som jobbar på ICA Supermarket Kisa som gillar mat, service, och människor. Vi arbetar i ett högt tempo och har högt till tak! Som nyanställd är det väldigt lätt att komma in i vårt gäng, det finns stora karriärmöjligheter och för rätt person är det lätt att klättra uppåt i organisationen.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om när du fick bra service senast. Vad var det som gjorde det extra bra?