Säljledare Frukt- och gröntavdelningen

ICA Maxi Nacka, Nacka

Älskar du bra kvalité och tycker du om att arbeta i butik? Drivs du av att skapa försäljning och att förhandla med leverantörer? Är du dessutom en grymt duktig och engagerad ledare? Då är det här tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som säljledare frukt- och gröntavdelningen arbetar du först och främst med försäljning. Detta genom att ha ett bra varutryck, rätt sortiment och inspirerande säljplatser som lockar till köp. Du ansvarar för att varuplock utförs enligt gällande rutiner och ser till att avdelningen upplevs välfylld, ren och fräsch. I denna roll är du ansvarig för att orderflödet fungerar och du arbetar aktivt med vårt varuanskaffningssystem AoB. Ansvaret innefattar även hantering av förhandsordrar och resultat av försäljningen. Det föreligger även veckovis uppföljning av ekonomiska nyckeltal såsom försäljning, marginal och svinn för att nämna några. Vidare agerar du coach och bollplank till medarbetarna i den dagliga driften. Det är även viktigt att genom sitt ledarskap skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna.

Om dig
Vi söker dig som tycker det är roligt att arbeta med högt tempo och glada kollegor! Det är viktigt att du brinner för kundservice och gillar mötet med andra människor. Gillar du försäljning kommer du trivas extra bra hos oss på Maxi Nacka. För oss är det väldigt viktigt att du är en engagerad person som älskar att göra saker och ting ännu bättre. Vi tror även att du som person känner stolthet över ditt arbete och alltid gör ditt bästa för att överträffa kundernas högt ställda förväntningar.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en butik i framkant som har intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Här finns det utvecklingsmöjligheter och du får en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat. Vi har en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse!

Kravprofil
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom dagligvaruhandeln såsom ICA eller annan matvarukedja.

Meriterande
- Kunskaper inom orderhanteringssystemet AoB.
- Goda kunskaper inom Ledande Butiksdrift alternativt god kännedom i Lean.
- Erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning
- Erfarenhet av att ha arbetat med stora volymer

Omfattning och tillträde
Heltid, start omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas. Tjänsten innebär varierad arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)