Medarbetare till vår kassalinje!

ICA Maxi Flygstaden, Halmstad

Vill du bli en del av vårt härliga gäng i kassalinjen på ICA Maxi Flygstaden?
Med kassalinjen menas kassa, förbutik, minihus & café.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och härliga människor. Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa med ett leende och som trivs med ett högt tempo. För att söka jobb hos oss ska du vara över 18 år. Tjänsten som är ledig just nu är en tjänst som främst utgår från vår ordinarie kassalinje, men du har även arbetspass i vår förbutik (kundtjänst).
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan via detta videoformulär, då du som sökande får en mycket större möjlighet att visa vem du verkligen är.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Och för att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv samt svara på ett par frågor med hjälp av datorn eller surfplattan. Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högerkolumnen.

Vi ser fram emot din ansökan, lycka till!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Hej! Vi är nyfikna, berätta lite kort om vem just du är och varför du söker en tjänst hos oss.