Butiksmedarbetare till ICA Supermarket Telefonplan

ICA Supermarket Telefonplan, Hägersten

Sommarjobb som butiksmedarbetare veckorna 25-33.

Vi på ICA Supermarket Telefonplan söker nu ambitiösa och duktiga medarbetare, som vill bidra med framgång i en livsmedelsbutik som präglas av modern teknik, nytänk, lyhördhet och laganda! Du som gärna ser till kundens bästa med ett leende – skicka in din ansökan redan idag, vänta inte. (Du måste vara minst 16 år fyllda senast 1/6 19)

Några ledord du arbetar efter är Engagemag, Enkelhet och Respekt

Om tjänsten
Som Butiksmedarbetare arbetar du med kundkontakt, varuplock, och/eller kassaarbete. Vi prioriterar alltid kunden och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla och inspiration. Vidare är det viktigt för oss att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden samt att ständigt medverka i butikens förbättringsområden och utveckling.
Som medarbetare i kassalinjen är du butikens ansikte utåt och ofta den sista personen som våra kunder träffar under sitt besök hos oss. Din främsta arbetsuppgift är att professionellt, snabbt och trevligt hjälpa våra kunder genom kassalinjen samt att avsluta deras besök på bästa möjliga sätt.

Som person
Vi ser att du är som person ödmjuk, driven och inspirerande. Du trivs med en utvecklande miljö och framåtanda. Som person tycker du om nära kundkontakt och samarbete med dina medarbetare. Vi ser gärna att du är kommunikativ och ordningsam samt har en positiv inställning.
Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder.

Vårt behov är under veckorna 25-33, vilka du måste kunna arbeta under sommaren.
(Vi har möjlighet att ge 7 dagars sammanhängande ledigt, under perioden. Datum kan inte inte förbestämmas då det beror på inom vilket område du arbetar och beroende på det områdets behov)

För att vi ska kunna erbjuda dig tjänsten, behöver du från och med anställningsdatum fram till vecka 25 arbeta under introduktionspass. Dessa förläggs vid kombinerad skolgång på lördagmornar alt vardagkvällar under våren.

Arbetstiden är ca 15-20 timmar/vecka. (Arbetstiden kan variera mellan mornar, eftermiddagar, kvällar och helger)
Arbetspassen är ca 3-4 timmar per pass, och som kortast 3 timmar per pass. Även längre arbetspass förekommer.
Lön enl kollektivavtal.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, vi lägger stor vikt vid att rekryteraren får en känsla för att just du passar in i vår arbetsgrupp.

Tillträde för tjänsten och introduktion beräknas ske under våren.

Då våra tjänster innefattar daglig och stor del kundfrågor/kundservice kräver denna tjänst svenska språket i förståelse och tal.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor tas emot på email rekrytering.telefonplan@supermarket.ica.se

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta vem du är, vad du gör idag (skola/jobb) och varför du söker sommarjobb hos oss på ICA Supermarket Telefonplan?