Personlig assistent Lund/Falkenberg

Novum Växjö, ÖREBRO

Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället.
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en levnadsglad 14-årig kille som behöver stöd av personliga assistenter på sin fritid och i hemmet. Från och med januari 2018 går pojken på en internatskola i Lund, i veckorna och är hemma hos sin familj i Falkenbergs kommun på helger och lov. Arbetsplatsen är alltså både Lund och i Falkenberg vilket gör att du antingen kan vara boende i Lund eller i Falkenbergsområdet (familjen bor i närheten av Ullared) . Pojken lever ett aktivt liv med intressen som att orientera, gå i kyrkans juniorgrupp, bada mm. Det är önskvärt att du som söker tjänsten själv har en aktiv livsstil. Pojken kommunicerar med teckenspråk.
Du är en mogen, ansvarsfull, glad och positiv person. Du är kreativ med leksinne men samtidigt strukturerad, då struktur och planering är viktigt i uppdraget. Du trivs i skog och mark. Det är bra om du kan teckenspråk eller har kunskaper i teckenkommunikation, då pojken har en hörselnedsättning. I uppdraget kommer kontinuerlig utbildning kring kommunikation att ske. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Det är önskvärt att du respekterar uppdragsgivarens kristna livssyn. Du som assistent kommer innefattas av kollektivavtalet KFO.
Tjänsten är på 60-80%. Arbetstiderna varierar från dag, kväll, helg och innefattar även nattjänstgöring inkl jour. Tillträde omgående efter överenskommelse.

Från och med 1 januari 2011 är det krav på att man måste ha polisregister när man utför insatser åt barn under 18 år. På grund av handläggningstider kan du med fördel begära ut ett utdrag redan nu för att eventuellt kunna påskynda tillsättningen.Blanketten hittas på följande webbadress: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Välj följande blankett: LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Har du kunskap i teckenspråk?