Spontanansökan, enkel

Vi Omsorg, Mora

Vill du bli en del av vårt härliga gäng?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa och duktiga människor. Vi söker dig som älskar att jobba med människor och som alltid ser till kundens bästa. Vi rekryterar löpande nya medarbetare så skicka in din ansökan redan idag!

Har du båda fötterna på jorden, är ansvarsfull och har ett gott hjärta då kan personlig assistent vara ett jobb som passar för dig.

Vi är ett företag som arbetar med personlig assistans. I vår yrkeskår har vi massor av engagerade personliga assistenter som har till uppgift att göra livet enklare för den som har en funktionsnedsättning. Arbetet sker i våra kunders egna hem där den
personliga assistenten hjälper till och stöttar i det vardagliga såsom städning, matlagning, hygien och fritidsaktiviteter.

Nu söker vi efter dig som vill arbeta som personlig assistent då vår ordinarie personal inte kan jobba. Vi har inget krav på någon specifik utbildning utan det viktigaste är att personkemin mellan Dig som assistent och kund fungerar.

Bor du i närheten av Mora, Orsa, Idre, Malung eller Älvdalen och tycker det verkar vara intressant så tveka inte att höra av dig!

Klicka på knappen nedan så får du svara på några enkla frågor och lämna ditt CV.

Platsannonsen ligger ute under längre tid och därför kommer urvalet ske löpande. Har du frågor under tiden ta kontakt med oss, kontaktuppgifterna hittar du i högerkolumnen.