Sommarjobb 2019

ICA Maxi Växjö, Växjö

Snart är det sommar och sol vilket innebär att vi behöver stärka upp vårt fantastiska team med ännu fler härliga butiksmedarbetare under sommarveckorna. Vi letar efter dig som har ett härligt leende på läpparna, har ett högt tempo, och är driven till att göra kunden nöjd i alla lägen.

Är du en av dem som vill vara med och göra sommaren 2019 till den bästa någonsin? Vi söker dig som har ett grundläggande matintresse, ett utpräglat servicetänk och som gillar att arbeta i ett högt tempo. Ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor och du ser dagligvaruhandelns utmaningar som det perfekta sommarjobbet för dig. Du ska ha fyllt 18 år för att söka till oss.

Hos oss är alla medarbetare lika viktiga – ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Vi arbetar tillsammans för att nå uppställda mål. När vi frågar våra befintliga medarbetare om vilka som är de främsta skälen till att de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på alla trevliga kunder och kollegor. Hos oss får du vänner, både på och utanför jobbet.

Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du en möjlighet att visa vem du är redan i din ansökan och vi får en rättvisare bild av dig.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (Tex jobb, fritid, studier.)