Teamleader

Leksand Resort, Leksand

Till sommaren 2018 utvecklade vi en ny funktion på Leksand Resort. Vi har sett att den praktiska närvaron av ledare ute i anläggningen behöver öka, därför tillsätta vi fler praktiska arbetsledare, vilket visade sig bli en succé. Detta är därför något vi kommer fortsätta arbeta med och nu söker vi efter dig som är en härlig och inspirerande person som är trygg i sin ledarroll och som trivs med att motivera andra!

Rollen kommer innebära ett praktiskt ledande där du kommer varra en ledare för ett antal olika team. Du arbetar främst med ledarskap, inspiration, svarar på frågor från medarbetarna samt rast avlösning. Under arbetsdagen kommer du träffa alla medarbetare som du ansvarar över och se till att alla mår bra och vet vad de ska göra. Beroende på vilken teamleaderroll du har kommer olika arbetsuppgifter genomföras under arbetsdagen.

Aktivitetsgrupp 1 ansvarar för:
1 Bergbanan & Drop´n twist
5 Go kart, Skjutbanan & Tåget

Aktivitetsgrupp 2 ansvarar för:
2 Byngytrampolinen och Sommarlands nyhet för 2019
3 Mini karusellerna, Blazterboats & Trafikstaden
10 Lazertag, Pumptrack & Billy Bäver

Entrégruppen ansvara för:
7 Entrén, Serviceenheten, Souvenirbutiken och Chokladhjulet

Säkerhetsteamet ansvarar för:
8 Badvärdar

Höghöjdsteamet ansvarar för:
9 Zipline, Höghöjdsbanan, Låghöjdsbanan och Klätterväggen

Strandgruppen ansvarar för:
25 Minilivsbutiken och Golfkiosken

Kioskgruppen ansvara för:
20 Sockervaddskiosken och Ziplinekiosken
21 Poolkiosken och Oasenkiosken

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och/eller att du arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare. Stor vikt kommer läggas vid dig som person att du som temaleader kommer sprida glädje och motivation bland alla medarbetare!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
5
Berätta mer om dig själv!