Strand Restaurangen, Team 26

Leksand Resort, Leksand

Belägen på Leksand Strand ligger den populära Strand restaurangen som serverar frukost, lunch samt middag. Restaurangen har ett stort antal besökare som kommer när Leksand Sommarland stänger, för då fortsätter upplevelsen på Strands restaurang! Kvällsshow och en välsmakande middag är den perfekta avslutningen på dagen. Restaurangen serverar under kvällstid grillbuffé, alá carte och pizza. Arbetet inom restaurang handlar om att arbeta som ett team och hjälpa varandra.
I jobbet ingår varierande arbetsuppgifter, där en uppgift kommer vara din huvudsyssla, men du ska alltid vara beredd att assistera där det behövs. Arbetsuppgifter som till exempel förekommer är kassahantering, disk och plock, bufféansvar och så vidare.

Minimiålder för tjänsten: 18 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.