Minilivs butiken och Golfkiosken, Team 25

Leksand Resort, Leksand

På Leksand Strand ligger butiken som ska erbjuda gästerna på campingen möjlighet att handla det man kan tänka sig ha glömt. Minilivs butiken erbjuder ett bassortiment med allt från matvaror, godis, souvenirer, campingutrustning och nybakade frallor. Arbetet i helhet består av kassahantering, beställningar, uthyrning av bl.a. cyklar samt gästservice. Man ska ha kunskap om anläggningen och närområdet eftersom man får många frågor kring det. Eftersom man har ett gemensamt ansvarar för beställningar är det viktigt att man kan arbeta med god framförhållning och planera.

Du kommer även arbeta pass i Leksand Strands Golfkiosk där försäljning av glass och godis erbjuds, samt även uthyrning av golfklubbor till campingens äventyrsminigolf!

Vi lägger stor vikt på att medarbetaren ska vara flexibel för att arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!
Arbetet passar dig som är serviceinriktad, utåtriktad, arbetsvillig och glad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.

Minimiålder för tjänsten: 18 år.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.