Café Skafferiet, Team 24

Leksand Resort, Leksand

Skafferiet är ett café där inriktningen fokuseras mot välsmakande alternativ som passar utmärkt efter maten. I skafferiet bereds belgiska våfflor, kalla kaffedrinkar, bakelser och fler alternativ som serveras under dagen. Arbetet passar dig som är strukturerad, kreativ och har ett intresse för konditoriprodukter. Mycket av det vi säljer i skafferiet bakas på vårt ”konditori Siljan” som sedan levererar bakelser med mera direkt till skafferiet.
Huvuduppgiften för dig som anställd kommer vara kassahantering, servering över disk, plock och gräddning av bullar/våfflor samt rengöring av cafét.

Vi lägger stor vikt på att medarbetaren ska vara flexibel för att arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!
Arbetet passar dig som är serviceinriktad, utåtriktad, arbetsvillig och glad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.

Minimiålder för tjänsten: 16 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.