Kioskvärd, Team 21

Leksand Resort, Leksand

Som Kioskvärd arbetar du med att sälja olika produkter i två kiosker. Oasenkiosken har huvudinriktningen ice sluch och mjukglass och Vattenlandskiosken har inriktning mot olika glasskombinationer i både mjukglassform och kulglassform. Båda kioskerna har i övrigt samma sortiment av läsk och godis. Under arbetsdagen arbetar du med försäljning, städning av kiosken samt påfyllning av produkter.
Vi lägger stor vikt på att medarbetaren ska vara flexibel för att tillfälligt arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, positiv och utåtriktad.
Det är mycket viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo då det under fina sommareftermiddagar kan bli ett högt tryck på sommarlands kiosker. Arbetet ställer dessutom krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.

Minimiålder för tjänsten: 16 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.