Kioskvärd, Team 20

Leksand Resort, Leksand

Som Kioskvärd i Team 20 arbetar du med att sälja samt producera olika produkter i två olika kiosker på Leksand Sommarland. Du kommer arbeta i vår Ziplinekiosk där du kommer sälja produkter och boka/ta betalt för ziplineturer. i den andra kiosken, Sockervadden, kommer du producera sockervadd, popcorn med mera som både kommer säljas på plats men även levereras ut till försäljning i andra kiosker på området.
Under arbetsdagen ansvarar du även för renhållning av kiosken samt påfyllning av varor.
Du ska även vara beredd på att vid behov kunna hoppa in på andra stationer tillfälligt, på Leksand Resort hjälper vi varandra!

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, positiv och utåtriktad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.

Minimiålder för tjänsten: 16 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.