Trivselvärd, Team 16

Leksand Resort, Leksand

Som trivselsvärd arbetar du på Leksand Strand och Leksand Sommarland. Arbetet är förlagt under eftermiddag - kväll eller kväll - natt.

Under dagtid kommer du lägga stort fokus på enklare vaktmästaruppgifter, så som byta glödlampor. Du kommer även vara ute mycket på området, synlig och tillgänglig för våra gäster och redo att svara på frågor eller hjälpa till på annat sätt när behov för det uppstår.

Nattetid kommer din huvudsakliga uppgift främst vara att säkerhetsställa att det är lugnt och tyst efter klockan 23.00 på campingen samt även vid behov upplysa gästen om de reglerna som finns på Leksand Resort. Utöver bevakningen kommer du dessutom arbeta med lättare vaktmästeriuppgifter, receptionsuppgifter, problemlösning, bevakning på Leksand Sommarland, renhållning mm. Trivselvärden kommer följa ett schema för vad som ska utföras under eftermiddagen och kvällen eller kvällen och natten så den alltid är aktiv med olika uppgifter.

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, flexibel, ordningsam, positiv och självständig då du kommer arbeta mestadels på egen hand. Du bör även vara trygg i din roll med att upprätthålla en lugn ordning på campingen samt att du är duktig på konflikthantering om behov för det skulle uppstå.

Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer höga krav på flexibilitet då du utför många oförberedda uppgifter.

Minimiålder för tjänsten: 20 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.