Receptionist, Team 15

Leksand Resort, Leksand

Som receptionist på vår camping och stugby Leksand Strand arbetar du huvudsakligen med gästbemötande, in- och utcheckning, bokning, kassahantering samt information till gäster och övriga kollegor.
I din arbetsuppgift som receptionist kommer du förutom sedvanligt receptionistarbete att arbeta med försäljning av Sommarlandsbiljetter och med viss lokalvård. Du ska även kunna vara flexibel för att tillfälligt arbeta på andra stationer om behov för det skulle uppstå. På Leksand Resort hjälper vi varandra!

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ödmjuk, positiv och social. Dessutom bör du ha ett öga för försäljning.
Det är viktigt att du kan arbeta under högt tempo då det under vissa tider är ett högt tryck på bokningar och incheckningar. Arbetet ställer även höga krav på flexibilitet då du utför många uppgifter samtidigt. Det är viktigt att du alltid ut mot gästen behåller lugnet oavsett situation.

Att vara receptionist kräver ett stort engagemang eftersom receptionen ofta är gästens första personliga möte med oss på Leksand Resort. Vi lägger därmed stor vikt vid att du har rätt inställning och vilja att ge våra gäster service i världsklass och tillsammans med dina kollegor skapa minnesvärda sommarupplevelser!

Vi ser gärna att Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller har ett stort intresse för arbetsmomenten!
Meriterande med språkkunskaper, främst norska då många av våra gäster kommer från grannlandet.

I arbetsuppgifterna förekommer en hel del arbete i bokningssystemet via dator samt telefonsamtal med gäster. Därav ser vi gärna att du känner dig bekväm med sådana uppgifter.

Minimiålder för tjänsten: 20 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och utbildning.