Aktivitetsvärd, Team 10

Leksand Resort, Leksand

Som aktivitetsvärd i team 10 arbetar du med att bemanna fyra olika stationer där gästerna får prova några av de senaste nyheterna och även träffa Billy Bäver, barnens favorit!
Under arbetsdagen möter och arbetar du nära gäster och kollegor så det är viktigt att du brinner för möten och för att skapa upplevelser för alla.
I team 8 arbetar du vid följande stationer: Lazertagbana, Pumptrack BMX-bana, Linbanan och vid Sommarlands favorit: maskoten Billy Bäver!

Vid Lazertagbanan instruerar och peppar du en grupp med spelande gäster, både innan, under och efter en spelomgång.
Vid Pumptrack banan kommer du visa gästerna tekniken då de ska cykla och pumpa upp fart för att kunna hoppa och svänga i velodromerna.
Billy Bäver är vår maskot på Leksand Sommarland. Under dagen går du och en kollega olika rundor för att alla ska få busa och fotograferas tillsammans med Billy.

För dig som arbetar i team 10 är det viktigt att du är utåtriktad och inte rädd för att ta för dig! Som aktivitetsvärd arbetar du med att instruera gästerna så att alla får en underbar upplevelse.
Hos oss är det viktigt att man är flexibel för att tillfälligt arbeta på andra stationer. På Leksand Resort hjälper vi varandra!
Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, positiv och utåtriktad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt

Minimiålder för tjänsten: 16 år

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.