Säkerhetsvärd, Team 9

Leksand Resort, Leksand

Som Säkerhetsvärd på Leksand Sommarland arbetar du på fyra häftiga attraktioner, belägna på höga höjder!
Du ansvarar för vår höghöjdsbana, en hinderbana placerad hela 10 meter uppe i bland trädkronorna! Du kommer även bemanna vår Låghöjdsbana, som är en alternativ hinderbana för våra yngre gäster.
Du kommer dessutom vara stationerad på vår Zipline, som är en 300 meter lång och 20 meter hög, linbana som går över vattenlandet. Känslan av att vara fastspänd i en sele genererar i en frihetskänsla och i hastigheter upp emot 55 km/h pirrar det rejält mycket i magen! Vid landningen av Ziplinen hittar du även Klätterväggen som är en fysiskt utmanande aktivitet

Under arbetsdagen arbetar du med:
• Gästservice och instruktion av stora grupper
• Säkerhetskontroll av utrustning samt aktiviteterna
• Att skapa förtroende och säkerhet för gästerna

För dig som bli anställd som i team 7 kräver vi att du genomgår en utbildning för arbete på höga höjder. Utbildningen är kostnadsfri och pågår under 3 dagar vecka 25. Utbildningen är ett krav att genomföra för att få arbetet inom team 7.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på höjder eller ett stort intresse för arbetsmomenten!

Arbetet passar dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarstagande och utåtriktad.
Det är viktigt att du kan arbeta under stundtals högt tempo och arbetet ställer krav på flexibilitet då du utför många arbetsuppgifter samtidigt.
Då vissa arbetsuppgifter kräver att du leder en säkerhetsgenomgång för större grupper ser vi gärna att du inte upplever det som jobbigt att prata inför främmande människor.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
4
Berätta om dig själv, hur du är som person, arbetserfarenheter, fritid och studier.