Kassaledare

ICA Maxi Eskilstuna, Eskilstuna

Vill du också vara en i teamet i Eskilstunas bästa stormarknad? Vi strävar hela tiden efter att förbättra vår verksamhet och överträffa kundens förväntningar. Du som medarbetare och ledare spelar en viktig roll i detta!

Nu söker vi förstärkning till vår kassalinje och kan erbjuda en tjänst som kassaledare på 30 timmar/vecka.

Som kassaledare har du ansvaret för att fördela personalresurser, säkerställa att den dagliga kassadriften fungerar och att följa upp kassor och nyckeltal. Du deltar i den dagliga driften med en stark motivation av att leverera kvalitet – alltid, varje dag.

Du är serviceinriktad, engagerad, ansvarsfull och prestigelös samt duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare. Vi ser att du är kommunikativ och har förmåga att lära ut och motivera andra. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer. Det är meriterande om du dessutom har butikserfarenhet och god datorvana.

Då våra öppettider är kl.6-23 alla dagar i veckan varierar arbetstiden med allt däremellan.

Ansökan består av ditt CV och personliga brev samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du möjligheten att visa vem du är redan vid din ansökan och vi får en mer rättvis bild av dig. Och inte minst så får du som söker chansen att vara mer än ett CV.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta vem du är och vad du gör idag