Kundorienterad Ekonomiassistent

Great Security Sverige AB, Malmö

Vi söker nu en Ekonomiassistent till Great Security-koncernen med placering på nya huvudkontoret i Malmö. En mycket stimulerande roll för dig som vill utveckla och utvecklas i rollen som Ekonomiassistent i samband med Great Securitys starka tillväxt. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter innefattar:
• Ansvara för kundreskontra. Läsa in och kontrollera kundinsättningar, genomföra fakturering på daglig basis samt stämma av vid bokslut.
• Hantera påminnelser och krav via Visma Collectors. Kontrollera flödet, vidta nödvändiga åtgärder.
• Intern och extern kontakt via telefon och mail.
• Uppdatera kunduppgifter samt aktivt arbeta mot en elektronisk fakturahantering.
• Kontrollera kunders kreditnivåer.
• Löneadministration.
• Vara behjälplig med övriga ekonomiska spörsmål.
• Diverse bokslutsarbete.

Kvalifikationer och egenskaper

Du har någon form av ekonomisk utbildning. Erfarenhet från arbete med reskontra och/eller lönehantering är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet från Visma Business är likaså meriterande men inte ett krav.

Som ansvarig för kundreskontra lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är serviceminded, flexibel samt en genuin lagspelare i avdelningen. Noggrannhet är en självklarhet för dig och du strävar alltid efter att effektivisera våra arbetsprocesser.

Om företaget

Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över 300 anställda och en omsättning på över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt och erbjuder intelligenta och rikstäckande säkerhetslösningar för företag, kommuner och organisationer. Kontor finns i Stockholm, Örebro, Norrköping, Göteborg, Kungsbacka, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Eslöv, Landskrona och Lund. Inom bolaget finns certifiering för larm (larmklass III), brandlarm, kamerasystem samt behöriga ingenjörer.

Din ansökan

Om du passar in på ovan beskrivning, skicka in din ansökan omgående då det sker ett löpande urval. Sista dagen för att skicka in din ansökan är den 4 januari.