Säljare av växtinredning och fruktabonnemang

Företagsväxter , Göteborg

Företagsväxter AB började sin verksamhet 1990 och har sedan starten fokuserat på sin affärsidé att sälja och leverera fruktkorgar, levande gröna växter och kärl av högsta kvalitet. Vi har två huvudinriktningar, en avdelning för växtinredning med växtservice och en fruktavdelning för leveranser av frukt och presentkorgar. Våra kunder är uteslutande företag.
Vår service och våra produkter ska uppfattas som den mest professionella och bästa inom vår bransch, vi ska leva upp till vår slogan "gör livet grönare" och leverera växtkraft och vitaminer till näringslivet.
Vi ska alltid anses som en långsiktig leverantör av våra tjänster och produkter.

Företagsväxter är ett privatägt bolag med samma ägare sedan starten. Vi är ca 60 anställda och hade en omsättning på ca 67 Mkr 2017. Vi är verksamma i hela Sverige där huvudkontoret är placerat i Knivsta, norr om Stockholm. Våra regionkontor finns i Malmö, Göteborg, Linköping, Sundsvall och Umeå.
Vi har trippel A-rating i kreditvärdighet och har tidigare också erhållit Dagens Industris, Gasellpris.

Vi söker säljare med placering i Göteborg
Arbetsuppgifter:
Vi söker en säljande växtinredare / säljare av fruktabonnemang till vårt säljteam i Göteborg. Arbetsuppgifterna omfattar hela säljprocessen, från att hitta rätt kund, via ett kreativt växtinredningsförslag eller ett attraktivt fruktabonnemangserbjudande, till avslut. Företagsväxter hjälper företag, myndigheter och organisationer att inreda sina lokaler med växter för att få ett trivsamt arbetsklimat och ett representativt intryck av sin verksamhet. Genom våra fruktabonnemang värnar våra kunder om sina medarbetares hälsa, välbefinnande och produktivitet. Kundvård av befintliga kunder är också en viktig del av tjänsten.
För att lyckas krävs att du har ett sinne för affärer och ett helhjärtat engagemang för våra tjänster. Kunskap och intresse för framför allt inomhusväxter är också en betydelsefull framgångsfaktor, samt känsla för inredning/dekor.


Personliga egenskaper/Krav:
Vi tror att du är en person som har några års säljerfarenhet, vana från telefon-, butiks-, eller fältförsäljning, samt en stor förmåga att utveckla goda kundrelationer. Du har lägst gymnasiekompetens, datorvana samt körkort. Vi erbjuder ett kreativt säljarbete med populära tjänster som tillför miljö och hälsa hos våra kunder.
Som person är du driven, har ett stort engagemang och en uttalad vilja och förmåga att nå uppsatta mål. Du är kreativ samt har hög social kompetens, du är van att kommunicera muntligt och har förmågan att "plocka ner idéer" och förslag på ett affärsmässigt och estetiskt sätt.

Anställningen är en tillsvidaretjänst som föregås av provanställning

Lön: Månadslön + provision. Egen bil krävs, reseersättning utgår.


Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstidens slutdatum.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)