Medarbetare till vår delikatess!

ICA Maxi Flygstaden, Halmstad

Är du vår nästa stjärna i vår manuella delikatess? Vi tror att du gillar att jobba i ett högt tempo, är flexibel, har ett stort intresse för mat och ÄLSKAR service och kundkontakt. Du har ett leende på läpparna och ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor!

Arbetsuppgifter:
I vår delikatess servar vi kunderna med allt från färsk fisk, skaldjur, olika sorters skinkor, sallader och färdigmat. I vårt kök bereder vi catering, smörgåsar, luncher och sallader. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av livsmedelshantering inom kallskänk/restaurang-branschen.

Om tjänsterna:
Tjänsterna är vikariat fram till sommaren. Trivs du och vi trivs med dig är man även garanterad ett sommarjobb och stor chans till förlängning året ut. Tjänsterna ligger på ca 25 t/v. Är du flexibel finns stora möjligheter att jobba mer.

Tycker du delikatessen låter spännande och tror att just du skulle passa bra i vårt Team?
Tveka då inte på att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan, stort lycka till!

OBS! Fungerar ej ansökan?
Skicka ett mejl till support@yobber.se så lovar vi att du får snabb hjälp!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Vi är nyfikna på att veta mer om dig! Berätta lite kort om dig själv, vem är du och vad gör du idag?