HR- och Bemanningsansvarig till Bonliva AB

Bonliva AB, Stockholm

Vi söker dig som vill stärka upp vår bemanningsenhet som HR- och bemanningsansvarig. Du kommer ha en självklar del i ett team och vi tror att du är som oss; lösningsorienterad, entreprenöriell, omtänksam och personlig. Du har dessutom en stark drivkraft av att förbättra framtidens sjukvård och hälsa.

Allt fler läkare, sjuksköterskor, psykologer, terapeuter, socionomer och medicinska sekreterare väljer att arbeta som konsult, och behovet av förstärkning ökar från arbetsplatserna runtom i landet. Nu behöver även vi på huvudkontoret i Stockholm bli fler!


ÄR DU EN FÖRBÄTTRARE?

Bonliva är Sveriges största bemannings- och rekryteringsaktör inom vård och omsorg. Idag har över 1200 konsulter arbetat för oss, där vi bemannar samtliga landsting i Sverige, och nu även i Norge. För att trivas hos oss stimuleras du av att bygga långsiktiga relationer och ta fram lösningar där kvalitet är grundstommen. Du är stresstålig och klarar av både operativt och administrativt arbete. Kommunikation för dig, oavsett om det sker i skrift eller tal är mycket god. Du är självständig och motiveras av att ta stort ansvar och att tilldelas frihet i ditt arbete.


KORT OM ROLLEN

Dina uppgifter kommer huvudsakligen vara att bygga upp ett eget nätverk av nya konsulter i kombination med att stötta befintliga vårdkonsulter och uppdragsgivare i vårt nätverk när de behöver assistans – både på proaktiv och reaktiv nivå. Därtill ingår huvudansvar för logistiken kring vårduppdragen och vår kvalitetssäkring som är grunden i allt vi gör. Sammanfattningsvis kommer du att ha ett helhetsansvar för bemanningen av de konsulter inom det verksamhetsområde du tilldelas.


FORMELLA ÖNSKEMÅL

För tjänsterna ser vi gärna relevant utbildning så som ekonomiexamen, PA, HR eller motsvarande. Erfarenhet inom kommunikativa tjänster är meriterande då ett relationsdrivande angreppssätt är något som behövs för att du ska trivas i rollen. Det viktigaste är din personlighet och viljan att förbättra allas vår vardag inom framtidens sjukvård och hälsa. För mer info för respektive roll, kontakta gärna ossian.eklund@bonliva.se.


VAD VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder dig en spännande roll i ett expansivt bolag där vi värnar om en omtänksam arbetsplats. För rätt person ges goda utvecklingsmöjligheter och vi lyssnar gärna in dina drömmar.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högra kolumnen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
3
Berätta lite om dig själv och varför du söker tjänsten