Medarbetare Mejeri deltid

ICA Maxi Växjö, Växjö

Är du en hängiven och självständig person som gillar att dagligen bemöta kunder i ditt arbete? Är du engagerad och gillar att arbeta i ett högt tempo? Sök då tjänsten i vår mejeriavdelning.

Som medarbetare på vår mejeriavdelning arbetar du i den dagliga driften. Du kommer främst arbeta med påfyllnad av varor men även varumottagning och att hålla avdelningen välfylld, ren och fräsch. Vi tror att du som gillar ett fysiskt arbete kommer stormtrivas på vår mejeriavdelning. Du gillar att arbeta i team men är som person självständig och gillar att ta egna initiativ. Du brinner för kundservice och gör allt för att kunderna ska trivas i vår butik.

Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete men som alltid ser möjligheter till att effektivisera ditt arbete. Du känner ett stort ansvar för avdelningen då din målsättning är att hela tiden skapa en inspirerande avdelning för våra kunder. Ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor. Tjänsten går igång efter årsskiftet men vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tjänsten kommer vara omkring 20 h/v.

Ansökan består av ditt CV samt frågor från oss som du svarar på med hjälp av kameran i din mobil, surfplatta eller dator. Med videosvarens hjälp får du en möjlighet att visa vem du är redan i din ansökan och vi får en rättvisare bild av dig och din person.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv. (Jobb, studier, fritid)