Butiksmedarbetare deltid

ICA Maxi Växjö, Växjö

Är du en glad och engagerad person som alltid vill ge det lilla extra? Brinner du för kundservice och vill ha ett extrajobb vid sidan av din huvudsakliga sysselsättning? Då söker vi dig!

Om tjänsten
Vi söker nu dig som har tid och vilja att arbeta extra hos oss främst under helger och kvällar. Tjänsterna är på ett flertal av våra avdelningar där ditt huvudfokus är varuplock. Då fokus kommer vara på varuplock ställs det höga krav på din effektivitet och din noggrannhet. Du kommer även arbeta med lagerhållning och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i en livsmedelsbutik.

Om dig
Vi tror att du som söker är en entusiastisk och glad person som har ett grundläggande matintresse. Ditt engagemang visar sig tydligt i hur du får saker gjorda i ditt arbete samt din förmåga att effektivisera dina arbetsuppgifter. Du älskar att sälja varor och är naturligt självgående i ditt arbete. Du tar egna initiativ men du är även en klippa på lagarbete. Vi tror att du som söker dig till oss brinner för kundservice och att inspirera våra kunder varje dag. Ditt goda humör delar du med dig till både kunderna och till dina kollegor.

Tjänsterna startar kring årsskiftet men vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! För att vi ska få se vem du verkligen är får du skicka in ditt cv och personliga brev samt svara på ett par videofrågor med hjälp av din kamera i telefonen, datorn eller surfplattan. Har du ytterligare frågor om tjänsten hittar du kontaktuppgifter i högerkolumnen.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)