Projektledare

Great Security - VÄST, Halmstad

Vår verksamhet på Västkusten expanderar och vi söker en flexibel, social och ansvarsfull projektledare med inriktning elektronik till vårt drivna och engagerade gäng i Halmstad

Rollen som projektledare hos oss innebär att du kommer att leda projekt samt utföra installation, driftsättning och dokumentation inom passersystem, inbrottslarm och cctv.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har flerårig vana av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper inom passersystem RCO, Assa ARX, Aptus. Inbrottslarm RCO M5 Mega, SPC, Teletec m.m.Meriterande är om du även har kunskaper inom lås och dörrbeslagning.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår servicebil.

ÖVRIGT
Du rapporterar till arbetsledare.

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 300 anställda och en omsättning en bit över 500 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.