Extrajobb Kolonial

ICA Maxi Flygstaden, Halmstad

Är du vår nästa stjärna på vår Kolonialavdelning? Vi tror att du gillar att jobba i ett högt tempo, är flexibel och ÄLSKAR service och kundkontakt. Du har ett leende på läpparna och ditt glada humör smittar av sig på både kunder och kollegor!

Arbetsuppgifter:
De främsta arbetsuppgifterna på Kolonial är att plocka upp varor i butiken på morgonen. Arbetspassen ligger ofta mellan kl 06-09.
Vad är då Kolonial? Kolonial innebär alla skafferivaror i butiken (pasta, kaffe, kryddor etc), i princip allt som inte behöver kylas. Här jobbar du i ett stort härlig Team på ca 20 kollegor.

Tjänsten har i grunden endast 3 t varannan lördag, men är man flexibel finns det stora chanser att jobba mer även på vardagar.
Vi söker även dig som inte behöver ha något schema i botten utan endast är flexibel och plockar tider när det passar, både vardagar och helger.

Vi rekryterar löpande from onsdag 7/11 så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart du bara kan.

Vi ser fram emot din ansökan, stort lycka till!

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Berätta om dig själv, vem är du och vad gör du idag? (t.ex. jobb, fritid och studier)