Medarbetare på deltid till vår cateringavdelning

ICA kvantum Mariehem, Umeå

Söker du extraarbete? Vi söker nu en person som vill jobba med oss på vår cateringavdelning. Perfekt för dig som t.ex. studerar, har erfarenhet av att jobba med catering och vill ha ett extrajobb på sidan av studierna!

Om tjänsten
Som säljare i cateringavdelningen arbetar du tillsammans med ett härligt gäng där uppdraget är att finna måltidslösningar till våra kunder. Du arbetar aktivt med att tillmötesgå kundens förväntningar och arbetar med att producera såväl frukostalternativ, lunchbeställningar, företagspaket likväl som bufféer och festmenyer.

Om dig
Som medarbetare på ICA Kvantum Mariehem är du en viktig lagspelare. Vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga, gillar utmaningar och trivs med att arbeta i högt tempo. Eftersom du som person är serviceinriktad och kundfokuserad ut i fingerspetsarna klarar du av detta samtidigt som du alltid bemöter våra kunder med ett leende på läpparna!

Vi söker dig som
· Har tidigare erfarenhet av catering, som kock/kallskänka eller liknande.
· Har ett gediget intresse för matlagning och måltidslösningar.
· Innehar B-körkort.
· Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Detta då kommunikationen inom företaget sker på svenska.

Det är meriterande om du
· Har erfarenhet av dagligvaruhandeln.

Vidare tror vi att du är en social och utåtriktad person med utmärkta kommunikativa egenskaper som älskar att göra kunden nöjd.

Övrig information
Omfattning: Deltid. Schemalagt var tredje fredag och lördag med möjlighet att själv boka in dig på extra arbetspass via vårt bemanningssystem. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Arbetstider: Varierande, kvällstid/helgtid.
Start: Omgående
Sista ansökningsdag: 2018-11-30. Urval sker löpande och annonsen kan stängas ner tidigare om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Frågor till din videointervju

För att söka tjänsten hos oss ber vi dig svara på en kort videointervju som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator med webbkamera. Den ger dig möjligheten att presentera dig själv och redan i din ansökan besvara viktiga intervjufrågor. Och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

1
2
Hur kommer det sig att du söker dig till oss idag?