Säkerhetstekniker

Great Security - SYD, Malmö

Vår verksamhet i Syd expanderar och vi söker en flexibel och social säkerhetstekniker med inriktning El, till vårt drivna och engagerade gäng i Skåne.

Rollen som säkerhetstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med service eller som driftsättare av inbrottslarm, brandlarm och passersystem. En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos kund.

KVALIFIKATIONER
Du har troligtvis en el- eller teleteknisk utbildning och/eller erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning på inbrottslarm, passagesystem och brandlarm. Behärskar du dessutom lås är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Intelligent, Ansvarsfull och Passionerad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss. I tjänsten ingår servicebil.

ÖVRIGT
Du rapporterar till arbetsledare. Great Security Syd består idag av 55 medarbetare placerade i Malmö, Lund, Helsingborg, Eslöv och Landskrona. Placeringsort är flexibel och kan anpassas efter dina önskemål, alla våra orter funkar för oss! Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.